Окръжната прокуратура във Варна привлече като обвиняем 37-годишния Илиян Ил.

...
Окръжната прокуратура във Варна привлече като обвиняем 37-годишния Илиян Ил.
Коментари Харесай

Спипаха наркоразпространител от Търговище с 1 000 таблетки амфетамин

Окръжната прокуратура във Варна притегли като обвинен 37-годишния Илиян Ил. от Търговище за осъществено закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателния кодекс. Това оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура - Варна. Днес ще бъде импортирано искане във Варненския областен съд за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на наркоразпространителя.

На 6 юли на ул. „ Пирин “ във Варна при профилирана полицейска интервенция по линия на наркоразпространението е спрян за инспекция автомобил „ Пежо “ с търговищка регистрация, ръководен от Илиян Ил. При претършуване и обиск на лицето са открити 1000 таблетки амфетамин, кристално вещество и електронна везна със следи от амфетамин и марихуана.
Според направените експертни информации таблетките са първокачествен амфетамин с тегло 289,11 гр., а кристалното вещество с тегло 27,71 гр. се употребява като съставна част при производството на амфетамин. Претърсено е жилището на 37-годишния мъж в Търговище, откъдето полицията иззела 6 ампули метамфетамин.

Продължават процесуално-следствените дейности по формираното досъдебно произвеждане от компетентността на Окръжна прокуратура – Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР