Окръжната прокуратура във Варна предаде на съд двама души за

...
Окръжната прокуратура във Варна предаде на съд двама души за
Коментари Харесай

Изправят пред съда дилъри на дрога

Окръжната прокуратура във Варна съобщи на съд двама души за разпространяване на опиати. Самуил П. ще дава отговор за две действия - за държане за разпространяване на метамфетамин и марихуана, както и за разпространяване на метамфетамин, чието интензивно наличие на наркотичното вещество е било над 80 %.

Вторият обвиняем Светлозар Т. е държал без съответно позволение за разпространяване близо 70 грама марихуана. Двамата подсъдими се познавали, защото Самуил купувал опиати за персонална приложимост от Светлозар. Употребявал марихуана и амфетамини, а с цел да си набави средства, продавал част от количествата.

След като на 9 март 2017 година при инспекция полицейски чиновници разкрили наркотични субстанции у Самуил, било подхванато претършуване в дома му. От обясненията му станало ясно, че купува опиати от Светлозар. При претърсването в дома на дилъра полицейските чиновници открити два полиетиленови плика с марихуана на стойност 405 лв..

И двамата подсъдими са с чисто правосъдно минало. Самуил има регистрация за закононарушение, обвързвано с наркотични субстанции.

Предстои делото против двамата млади мъже да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР