Окръжната прокуратура в Русе е повдигнала обвинение на 21-годишния Северин

...
Окръжната прокуратура в Русе е повдигнала обвинение на 21-годишния Северин
Коментари Харесай

Северин Красимиров с нови признания - за телефона и бруталното му убийство

Окръжната прокуратура в Русе е повдигнала обвиняване на 21-годишния Северин Красимиров за обезчестяване, представляващо изключително тежък случай, и за ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост на 30-годишната Виктория Маринова - административен шеф на TVN и водеща на предаване. Това заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, представен от Нова телевизия.
Красимиров през днешния ден е бил разпитан, а в петък заран ще бъде импортирано искане в съда да му бъде наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Съдебният доктор доктор Пламен Димитров разяснява по-рано през днешния ден, че на Красимиров му е взета ДНК-проба. Физическото му положение било положително. Установени и документирани били всички контузии, които той има, написа Дарик.
Тежкото закононарушение бе осъществено на 6 октомври т.г. Тялото на Виктория Маринова беше намерено в ранния следобяд в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе арестуван 21-годишният Северин Красимиров.
В осъществяване на издадена от Окръжната прокуратура в Русе Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България през вчерашния ден, а през днешния ден бе конвоиран до следствения арест в Русе.
По неофициална информация проверяващите са намерили телефона на убитата журналистка Виктория Маринова след разпита на Северин Красимиров.
Телефонът е бил покрай мястото, където тя е убита. До откриването на апарата се е стигнало след разпита на Красимиров, който самичък е разказал какво, по кое време и по какъв начин тъкмо се е случило. Признал и къде тъкмо е скрил телефона на Виктория след убийството.
Признанията Северин Красимиров направил след многочасови диалози.
В ареста в Русе Северин ще бъде настанен в килия с 4 кв. м и независим хигиеничен възел, в което България увери немските управляващи, преди да позволен екстрадицията му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР