Окръжната прокуратура в Монтана внесе в съда обвинителен акт срещу

...
Окръжната прокуратура в Монтана внесе в съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Съдят мъж за убийството на сина му, от шока починала и жена му

Окръжната прокуратура в Монтана внесе в съда обвинителен акт против мъж на 74 години за съзнателно ликвидиране и нелегално държане на оръжие, оповестиха от обвиняването.

Към май 2021 година обвиненият живеел със брачната половинка си и сина си в село Смоляновци, област Монтана. Около 21:00 часа на 25 май 2021 г сред мъжете зародил скандал. Бащата извадил от долап ловна пушка с подложен патрон и я насочил към сина си.

Той хванал цевта, с цел да се защищити. В идващия миг го прострелял  в коляното. Обвиняемият взел от кухненска маса нож, с който нанесъл мощен удар на сина си  в сърцето.

Станала очевидец на случилото се, брачната половинка на мъжа умряла от изживения потрес и болести. Виждайки сина си на пода без признаци на живот, обвиненият отишъл до дома на съседката си и ѝ споделил за гибелта му.

На пристигналия на място полицейски чиновник той споделил, че умъртвил дамата. В хода на следствието е открито, че откритата на местопроизшествието пушка не е записана в Министерство на вътрешните работи.

На причинителя на закононарушенията не е издавано позволение за придобиване и държане на огнестрелно оръжие и муниции. Предстои делото да продължи в съда.

Понастоящем обвиненият е под „ домакински арест “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР