Окръжната прокуратура в Монтана предаде на съд 30-годишния Владислав К.

...
Окръжната прокуратура в Монтана предаде на съд 30-годишния Владислав К.
Коментари Харесай

Съдят Каратиста за опит за убийство пред дискотека в Монтана

Окръжната прокуратура в Монтана съобщи на съд 30-годишния Владислав К. по прякор Каратиста. Той и потърпевшият Атанас А., занимаващ се с бойни изкуства, са от Монтана.
Двамата се познавали и били във влошени връзки, като неколкократно влизали в кавга един с различен и си разменяли обиди и удари. Мъжете се движели в разнообразни компании и постоянно посещавали питейни заведения и нощни заведения в града.
Вечерта на 27 септември 2015 година, обвиненият бил с компания в дискотеката „ Блек Лейбъл “. По-късно там пристигнал и Атанас А., като се настанил с приятелите си в сепаре.
Въпреки че двамата на няколко пъти се засичали, в началото нямало спор сред тях. По-късно сред Владислав К. и Атанас А. зародило сдърпване, което извънредно бързо прераснало в сборичкване.
Двамата мъже се озовали на пода, вкопчени един в различен. Те почнали да си нанасят удари с ръце. Въпреки намесата на охранителите, опитът им да ги разтърват останал безрезултатен.
Физическата кавга траяла отвън заведението – на площадката пред входната врата. В един миг Атанас взел предимство и натиснал под себе си Владислав, нанасяйки му удари с ръце в региона на главата. Тогава обвиненият извадил нож и почнал да нанася удари в тялото на съперника си.
Приятелите на потърпевшия му оказали незабавна помощ, като го транспортирали в болнично заведение. На местопроизшествието пристигнали полицейски чиновници.
Заключението на осъществената по досъдебното произвеждане съдебно-медицинска експертиза се показва, че ударите с нож били минимум седем, част от тях със забележителна мощ и са били ориентирани в области от човешкото тяло, където се намират жизненоважни органи – шия, гръден панер и стомах.
Предстои насрочване на първото правосъдно съвещание по делото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР