Окръжната прокуратура в Хасково привлече като обвиняем мъж на 50

...
Окръжната прокуратура в Хасково привлече като обвиняем мъж на 50
Коментари Харесай

Пресякоха опит за контрабанда на марихуана за 22 400 лв. на „Капитан Андреево“

Окръжната прокуратура в Хасково притегли като обвинен мъж на 50 година за опит за контрабанда на марихуана за 22 400 лева на „ Капитан Андреево “, оповестиха от обвиняването.
Той е упрекнат и за това, че на същата дата в едногодишен период от наказването му по административен ред за ръководство на моторно транспортно средство без надлежно удостоверение за ръководство е управлявал кола.
На 3 юни, на пункта в посока от България към Турция, на трасе изходящи леки коли и рейсове, се открил автомобил с български регистрационен номер, ръководен от българския жител.
Водачът бил самичък. Превозното средство било отклонено за инспекция. При осъществената такава в аварийна гума контролните органи са разкрили вакуумирани 22 броя полиетиленови пликове, в които имало суха зелена листна маса.
При направения полеви тест сухата маса позитивирала на марихуана. Наркотичното вещество е с тегло 5.610 кг и е на стойност 22 440 лв.. По делото се правят дейности по следствието.
Водачът на автомобила е бил арестуван за период до 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение - непрекъснат арест по отношение на него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР