Окръжна прокуратура - Силистра привлече към наказателна отговорност трима мъже.

...
Окръжна прокуратура - Силистра привлече към наказателна отговорност трима мъже.
Коментари Харесай

Дадоха на съд трима мъже за разпространение на наркотици

Окръжна прокуратура - Силистра притегли към наказателна отговорност трима мъже. Те са упрекнати в разпространяване на наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Тримата мъже от Свищов са престъпно проявени. Двама от тях - К.Д. (54 г.) и С.А. (49 г.) са направили действието в изпитателен период на предишно наказание за същото закононарушение, а Е.В. (36 г.) е осъждан за държане на наркотични субстанции в незначителен случай.

На К.Д. е повдигнато и обвиняване за това, че управлявал МПС след приложимост на наркотични субстанции, открито по надлежния ред след инспекция.

В резултат на профилирани дейности на ОДМВР - Силистра, автомобилът, с който се придвижвали тримата мъже, бил локализиран и спрян за инспекция. При осъществения обиск било открито, че в него има четири пакета, съдържащи суха тревиста маса, която реагирала на полеви тест за марихуана. Общото тегло на наркотичното вещество е 1948 грама.

Работата по случая продължава под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура - Силистра. Извършени са разпити на очевидци, назначени са нужните експертизи. Обвиняемите са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор. Предстои в съда да бъдат импортирани претенции за установяване на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на от тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР