Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Г.М., на 36 г.

...
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Г.М., на 36 г.
Коментари Харесай

Работник изпуши тотално заради приказки по адрес на приятелката му

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на Г.М., на 36 година Той е предаден на съд за това, че на 02.02.2021 година в Раковски, обл. Пловдив, е запалил имущество със забележителна стойност – товарен автомобил " Опел Антара “. Пожарът се е разпрострял и върху товарен автомобил " Дачия Дъстер " и от действията са последвали обилни вреди в общ размер на 44 525 лв.. Престъплението е квалифицирано по член 330 ал.3 вр. алинея 2 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

Г.М. работел във компания за хлебни произведения и доставял подготвена продукция в разнообразни обитаеми места. На 2 февруари 2021 година към 4 часа дошъл в Раковски. Оставил закуски за магазинната мрежа и се отправил към мястото, където бил паркиран автомобилът " Опел Антара “. Г.М. носел туба с бензин.

Той залял част от колата и я запалил. Вследствие на пожара се запалил и прилежащият товарен автомобил " Дачия Дъстер “. Пламъците били видяни от хора, които подали сигнал в полицията. Установено е, че Г.М. запалил колата, тъй като схванал, че притежателят й говорел погрешни изказвания за приятелката му.

Съгласно заключението на оценъчната автотехническа експертиза цената на запалените два автомобила е 44 525 лв.. След пожара те били изгорели и негодни за приложимост. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР