Окръжна прокуратура Пловдив даде брифинг по повод извършени процесуално-следствени действия

...
Окръжна прокуратура Пловдив даде брифинг по повод извършени процесуално-следствени действия
Коментари Харесай

Брутално изнудване! Инспектор от ДАИ купил 12 апартамента от рушветите!

 Окръжна прокуратура Пловдив даде брифинг във връзка осъществени процесуално-следствени дейности в ДАИ, съобщи Plovdiv24.bg . Ето какво бе обявено на нея от окръжния прокурор Румен Попов:

" Служители на ДАИ Пловдив са изнудвали притежатели на разнообразни транспортни сдружения. Размерът на подкупа е според от размера на компанията. Трима са задържани за рушвет с изнудване, това е бизнес мазохизъм. Налага се да молим потърпевши сдружения, които са уверени, че тези хора ще излязат на независимост и не желаят да ни спомагат.

Касае се за купища нередности. Установени са 12 недвижими парцела на един от корумпираните чиновници, които той е давал чартърен и които са били на името на родителите му и безработния му брат. Съпругата му е правила брокерска активност, без да има такива пълномощия. 

Смятам, че е допустимо кръгът на обвинените да бъде уголемен. Временният началник на ДАИ Пловдив Анна Генова е освободена поради липса на доказателства. Трите арестувани лица са инспектори. Те настояват, че са се отчитали точно на нея, само че на този стадий нямаме такива доказателства ".

Очаквайте още вести по тематиката, както и видео от конференцията!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР