Окръжна прокуратура – Кюстендил е внесла за разглеждане в съда

...
Окръжна прокуратура – Кюстендил е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Рецидивист е предаден на съд за убийство на жена в Кюстендил

Окръжна прокуратура – Кюстендил е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против Б.С., направил закононарушение по член 116, т. 12, вр. член 115, вр. член 29, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият Б.С. е неведнъж осъждан за тежки умишлени закононарушения от общ темперамент. Живеел чартърен на квартира на ул. „ Априлско въстание “ в гр. Кюстендил, като обитавал сутерена, състоящ се от кухня, стая и мазе. Мъжът имал дългогодишно другарство с М.Д., с която поддържал както другарски, по този начин и интимни връзки.

Предотвратиха самоубийството на мъж, умъртвил и заровил жена си

Жената била наркозависима, занимавала се с проституция, посещавала казина. Често идвала в дома на майка си в кв. „ Изток “, която се грижела за осемгодишния й наследник, като й оставяла пари.

На 13.05.2018 година двамата отишли в населяваната от Б.С. квартира, където с изключение на приложимост на няколко типа опиати, консумирали и алкохол. Между тях зародил скандал във връзка разпространение на дрога и парични задължения, прераснал в сбиване. В един миг Б.С. взел огромен нож и нанесъл с него два удара на М.Д. в региона на корема. Пострадалата паднала на пода, а обвиненият се опитал да спре мощното кървене с було. Под въздействието на алкохола и опиатите задремал до нея.

Мъж умъртви брачната половинка си в Кюстендил

След като се събудил два часа по-късно, Б.С. видял лежащата М.Д., която не давала признаци на живот. Издърпал я в прилежащото помещение и я завил. Почистил кръвта по пода в коридора, преоблякъл се и излязъл с негов прочут да пият алкохол. На идващия ден отпътувал за гр. София

На 17.05.2018 година майката на потърпевшата М.Д. подала молба в Районното полицейско ръководство за оповестяване на щерка й за общодържавно търсене.

Междувременно обвиненият С. се върнал в гр. Кюстендил, където известно време се укривал при негова позната. На 28.05.2018 година той отишъл в полицията, където направил цялостни признания за осъщественото то него ликвидиране.

Откриха 18-годишно момиче с прерязано гърло

От направената по досъдебното произвеждане съдебномедицинска експертиза е видно, че непосредствената причина за гибелта на М. Д. е остра кръвозагуба вследствие на прободно-порезни пострадвания в региона на корема.

Предстои наказателното произвеждане против Б.С. за осъщественото от него ликвидиране при изискванията на рисков рецидив да продължи в съда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР