Окръжна прокуратура - Хасково привлече като обвиняеми и задържа за

...
Окръжна прокуратура - Хасково привлече като обвиняеми и задържа за
Коментари Харесай

Двама мъже са задържани и обвинени за трафик на марихуана

Окръжна прокуратура - Хасково притегли като обвинени и задържа за период до 72 часа двама български жители за държане за разпространяване и опит за контрабанда на 8,4 кг марихуана, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Случаят е на "зелена " граница с Турция в региона на свиленградското село Маточина. Българските жители А. Л. /53 г./ и П. П. /40 г./ са били хванати от чиновници на "Гранична полиция " при опит да пренесат в сакове и чували 8,4 кг марихуана на стойност 50 400 лв. от страната ни в югоизточната ни съседка.

Прокуратурата погна случая с пратката марихуана на Летище "София "

В и към тях при задържането им са били открити 2 платнени сака и 2 полиетиленови чувала, които съдържали суха зелена листна маса. При направения полеви наркотест тя е реагирала на наркотично вещество - марихуана, прецизират от прокуратурата.

Предполагаемите причинители са били арестувани за период до 72 часа от Окръжна прокуратура - Хасково, в който период в Окръжен съд - Хасково ще бъде импортирано искане за взимане на мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР