Лондонската фондова борса иска да издигне екран извън централата на

...
Лондонската фондова борса иска да издигне екран извън централата на
Коментари Харесай

Шефът на LSE настоява за голям екран извън централата, за да защити пазарните успехи

Лондонската фондова борса желае да издигне екран отвън централата на Square Mile, с цел да покаже историите за триумф на пазара и да се бори с скептицизма за бъдещето му.

Джулия Хогет, основен изпълнителен шеф на LSE, сподели в четвъртък, че води „ акция “ да й бъде разрешено да сложи заслон в предната част на постройката, ситуирана на площад Патерностър единствено на метри от катедралата Сейнт Пол.

The проектът евентуално ще бъде подложен на надзор от страна на длъжностни лица по обмисляне в City of London Corporation. Получаването на позволение за концепцията „ не беше елементарно “, сподели Хогет. 

Говорейки с градските съветници и ръководители на събитие, проведено в Лондон от Quoted Companies Alliance, Хогет сподели, че желае да „ отпразнува “ триумфите на листнати в Лондон компании и да се увери, че те са „ забележими извън ”.

Фондовата борса се пробва да спре мрака, провокиран от спада в броя на фирмите, регистрирани в столицата на Обединеното кралство, и конкуренцията от конкурентни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР