Окръжна прокуратура - Хасково наблюдава досъдебно производство за повредено имущество

...
Окръжна прокуратура - Хасково наблюдава досъдебно производство за повредено имущество
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва случая с пострадалия мъж при взрив в Хасково

Окръжна прокуратура - Хасково следи досъдебно произвеждане за развалено имущество на забележителна стойност посредством гърмеж в резултат на химична реакция. Инцидентът е станал в апартамент, като при него е потърпевш мъж на 45 година, оповестиха от прресцентъра на държавното обвиняване.

Сигнал за гърмежа в жилищен блок на ул. " Видин " е подаден през вчерашния ден в 5:42 часа часа, прецизираха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково. 

В хода на следствието е осъществен оглед на местопроизшествието от криминалисти и експерти от Научно-техническата лаборатория и от такива при Националния институт по криминалистика на Министерство на вътрешните работи в София.

Иззети са материални доказателства, индикиращи на активност по произвеждане на наркотични субстанции, като следствието се организира и за осъществено такова закононарушение. Назначени са експертизи. Разследването по случая продължава, споделиха още от прокуратурата. От регионалната полиция допълниха, че в хода на работата в междуетажно пространство на входа служителите на реда са намерили и иззели 200 грама бяло кристално вещество и към 20 грама суха зелена листна маса.

Пострадалият при случая мъж е откаран в Спешното поделение на болничното заведение в Хасково с към 40 % изгаряния в региона на корема и краката, по първични данни на полицията. Той е превозен в Пловдив в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия на Университетската болница “Свети Георги ”. От болничното заведение оповестиха, че потърпевшият е в тежко положение, с над 20 % изгаряния. Опериран е по неотложност. Лекарите поставят всички старания за възстановяване на неговото положение, допълват от болничното заведение. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР