Окръжна прокуратура – Търговище привлече към наказателна отговорност и задържа

...
Окръжна прокуратура – Търговище привлече към наказателна отговорност и задържа
Коментари Харесай

Побой до смърт: Мъж уби приятелката си брутално

Окръжна прокуратура – Търговище притегли към наказателна отговорност и задържа за 72 часа 28-годишен мъж за убийството на млада жена, осъществено в изискванията на домашно принуждение. Това оповестиха от Окръжна прокуратура – Търговище. Той умъртвил дамата по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост.

Деянието било осъществено на 29 август 2023 година. Жертва на тежкото закононарушение станала млада жена на 21 години, с която обвиненият живеел на фамилни начала. Двамата обитавали отвън границите на Република България, като от към 10 дни се настанили в жилище на родственици в град Омуртаг.

В ранния следобяд във вторник зародил спор сред двамата, като мъжът нанесъл нечовечен побой над младата жена . В резултат на това тя умряла.

Работата по доказване и документиране на закононарушението продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Търговище. Предстои внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР