Окръжен съд Варна задържа за срок до 40 дни издирван

...
Окръжен съд Варна задържа за срок до 40 дни издирван
Коментари Харесай

Във Варна задържаха издирван от турските власти наркотрафикант

Окръжен съд Варна задържа за период до 40 дни търсен от турските управляващи наркотрафикант, оповестяват от правосъдната институция.

В Окръжната прокуратура в гр. Варна са постъпили документи, свързани с настояването за екстрадиция от страна на турските правосъдни управляващи на турски жител, наказан за трафик на хероин и отклонил се от изтърпяване на наказването му.

Същият е търсен от ИНТЕРПОЛ с червен бюлетин. Бил е арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи в гр. Варна на 03.01.2020 година

Пети тежък углавен съд – Истанбул го е осъдил на седем години и шест месеца отнемане от независимост по обвиняване за съучастничество в държане и трафик на доста количество наркотично вещество (хероин). Издирва се от юни 2015 година

По искане на Окръжната прокуратура в гр. Варна, с определение на Окръжния съд в гр. Варна от 06.01.2020 година турският жител Н. О., на 64 години, е арестуван под стража за период до 40 дни.

Уведомени са способените турски управляващи, като се чакат материалите за екстрадицията му, след което настояването за предаване ще бъде прегледано всъщност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР