Окръжен съд Хасково задържа за постоянно в ареста 33-годишният бездомник

...
Окръжен съд Хасково задържа за постоянно в ареста 33-годишният бездомник
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, обвинен за палежа на три сгради в Хасково


Окръжен съд Хасково задържа за непрекъснато в ареста 33-годишният скитник Тодор Бойчев, упрекнат за палежите на трите здания в Хасково в петък вечерта.

Бойчев самичък призна за действието още в нощта на ареста, а от прокуратурата прецизираха, че той го е направил в пияно положение. В съда обвиненият заяви още веднъж, че е пияч и че няколко пъти е влизал за лекуване в профилирани заведения в Хасково, Раднево и Кърджали.

Той не е показал претекст за палежите. Обвиняемият самичък е изискал да остане в ареста, а бранителят му посочи, че задържането е най- положителното за него сега, защото е безприютен.

Според прокуратурата в деня, в който е драснал клечката на трите парцела, на Тодор Бойчев е връчена ограничаваща заповед да не приближава дома на родителите си, тъй като против него се води дело за домашно принуждение в Районен съд-Хасково.

Тодор Бойчев е добре прочут на полицията. Има осем влезнали в действие присъди, а последното действие прави по време на пробация.

Пожарите в Хасково избухнаха поредно в петък вечерта. Първо пламна сграда от тютюнев комплекс, час по- късно двуетажна необитаема къща, а по-късно втора къща, също изоставена. Според прокуратура парцелите, които горяха, са на обща стойност близо 500 000 лв., а нанесената вреда е за над 40 000 лв..
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР