Окръжен съд – Търговище взе мярка за неотклонение Задържане под

...
Окръжен съд – Търговище взе мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Такова брутално зверство България не помни: 23-годишен опита да убие жена си, а на 13 дете причини….

Окръжен съд – Търговище взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, във връзка с Е. С., на 23 години, за това, че на 21.12. 2023 година в село Подгорица, община Търговище, е направил опит съзнателно да умъртви дамата, с която живее на брачен начала и имат общи деца. По същото време и място е предизвикал и междинна телесна щета на малолетно лице на 13 години, оповестяват от съда.
Веднага след действията обвиненият е напуснал селото и е отпътувал за град Разград, с цел да се укрие, а не е останал на място да укаже помощ на потърпевшата. Налице е също заплаха да извърши и друго закононарушение, като тази заплаха се обосновава от правосъдното минало на лицето, предава 24 часа.
През месец август тази година обвиненият е сключил съглашение с прокуратурата, което е и утвърдено от съда, за нанасяне на лека телесна щета на същата жена отново при изискванията на домашно принуждение. По това съглашение мъжът е освободен от наказателна отговорност, като му е наложено съответното административно наказване „ Глоба “.
Съдът, като взе поради правосъдното минало, както и действителната заплаха да се укрие или извърши друго закононарушение, постанови мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с Е. С.
Определението на Окръжен съд – Търговище предстои на обжалване и митинг в тридневен период пред Апелативен съд – Варна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР