Окръжен съд – Благоевград отложи делото срещу бившия зам.-министър на

...
Окръжен съд – Благоевград отложи делото срещу бившия зам.-министър на
Коментари Харесай

Отложиха делото за къщата за гости на Манолев, бил се разболял

Окръжен съд – Благоевград отсрочи делото против някогашния зам.-министър на стопанската система и дъщерята на детегледачката му Ана Димитрова, обвинени за приемане на заем посредством показване на погрешни сведения, оповестява " 24 часа ".
Заседанието по делото бе отсрочено, заради заболяване на Манолев, оповестиха от съда. Следващото съвещание по делото е планувано за 15 март, когато за разпит са призовани 11 очевидци. Очаква се в идващото съвещание Съдът да изслуша и вещото лице по делото.
 Съден за къща за посетители зам.-министър е получил коронасубсидия? Съден за къща за посетители зам.-министър е получил коронасубсидия?
Фирмата " Агротрейд – Ана Димитрова " Едноличен търговец, на която се води скандалната къща за посетители на някогашния зам.-икономически министър Александъ...
Делото стартира в края на 2019 година, като след извършеното разпоредително съвещание, позволени до разпит са общо 25 очевидци, които са разпределени в четири правосъдни съвещания. До момента са разпитани 14 от тях.
Манолев и Димитрова са упрекнати за показване на погрешни сведения, за приемане на средства от която се води на компанията на Димитрова. Тя е и подсъдима като причинител на закононарушението, а той - като подстрекател и помощник. Разследването откри, че къщата за посетители се е употребила главно като вила от фамилията на Манолев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР