Окръг Уестчестър, Ню Йорк, изпълнителният директор Джордж Латимър официално подаде

...
Окръг Уестчестър, Ню Йорк, изпълнителният директор Джордж Латимър официално подаде
Коментари Харесай

Демократическият съвет на Ню Йорк води предварителни избори срещу член на `Squad` под обстрел за позицията на Израел, фиаско с пожарната аларма

Окръг Уестчестър, Ню Йорк, изпълнителният шеф Джордж Латимър публично подаде федерални документи, с цел да разгласи своята кандидатура за Конгреса, състезание на първоначални избори на демократи, оспорвани против члена на " отряда " реп. Джамал Боуман.

Документите на Федералната изборна комисия, прегледани онлайн от цифровото шоу на Fox News Латимър подаде изказване за кандидатстване за Конгреса в понеделник.

Спекулациите се усилват от месеци, че политикът демократ ще хвърли шапката си на кръга и ще провокира Боуман, откакто левият конгресмен направи многократни мнения, които бяха възприети от някои гласоподаватели в квартала, обитаем с доста евреи, като антиизраелски.

Боуман бе определен за първи път през 2020 година да съставлява 16-ти конгресен окръг на Ню Йорк, който обгръща елементи от Бронкс и предградието Уестчестър, като напредничав претендент, преди да стане член на неофициалната левица

Демократът от Камарата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР