Окончателното приемане на България в Шенген е задължително, след като

...
Окончателното приемане на България в Шенген е задължително, след като
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Нашите гранични полицаи пазят и холандците! Лицемерно е да не ни приемат в Шенген

Окончателното приемане на България в Шенген е наложително, откакто страната ни е изпълнила всички условия за започване на процедурата. Това съобщи в студиото на „ Европа заран “ евродепутатът Ангел Джамбазки, представен от Струма.бг.

Според него частичният достъп, който страната ни има до осведомителната система на Шенген е доста значим, защото България пази границите на всички европейски страни.

„ Бях песимистичен във връзка с Шенген, изключително в пика на емигрантската рецесия, тъй като множеството от незаконните мигранти, милиони хора, търсеха метод да се доберат до някоя Шенгенска страна с цел да отидат до Германия, и в случай че преди 2-3 години водехме този диалог щях да бъда твърдо срещу и бях разяснява Джамбазки. – Но в променената обстановка, в която България е изпълнила всички механически критерии, и неприемането на България и Румъния в Шенген е чисто политически въпрос на Холандия. Заради локалните им разправии и локалното им ръководство на Рюте – министър-председател социалист, с локалните националисти, те постановат това несъгласие.

Вижда ясно лицемерието и двойния стандарт – изпълнени са критериите, ръководителят на комисията Юнкер споделя, че с цел да се затвори този въпрос би трябвало да има приемане на България и Румъния, тъй като има изпълнени критерии. Допускането до осведомителната система е безусловно наложително, от позиция на това, че българските гранични чиновници пазят и холандците “.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР