Окончателно се проясни интригата около кандидатурата за нов главен прокурор

...
Окончателно се проясни интригата около кандидатурата за нов главен прокурор
Коментари Харесай

Ясна е развръзката с кандидатурата за нов главен прокурор

Окончателно се проясни интригата към кандидатурата за нов основен прокурор на България. Втори претендент, с изключение на единомислещата номинация на Иван Гешев, няма да има.

Правосъдният министър Данаил Кирилов няма да се възползва от правото си да предложи нова кандидатура, оповестява blitz.bg.

Така актуалният заместител на Сотир Цацаров Иван Гешев остава единствения претендент за основния пост в правосъдната власт.

Този факт ще вгорчи дефинитивно живота на задкулисието, което искаше непременно да торпилира кандидатурата на Иван Гешев. Сега естествено се чака нова вълна от инспирирани митинги, само че и те няма да доведат до поврат.

Единственият към този момент номиниран за поста на основен прокурор Иван Гешев усеща поддръжката от страна на професионалната общественост. Това е доверие, което той е задължен да оправдае.

" Бях подсилен от професионалната общественост, не толкоз от прокурорската гилдия, а от прокурорската общественост ", уточни през днешния ден Иван Гешев пред публицисти, по време на ексклузивен брифинг за разрушената група трафиканти от Видин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР