Околовръстното шосе на Пловдив от разклона за Коматево до този

...
Околовръстното шосе на Пловдив от разклона за Коматево до този
Коментари Харесай

Подновяват ремонта на Околовръстното, част от пътя затворен до 11 септември

Околовръстното шосе на Пловдив от разклона за " Коматево " до този за " Пещерско шосе " се затваря за ремонт за два месеца. Дейностите по дългото 4 километра трасе ще продължат от 12 юли, вторник, до 11 септември 2022 година Изпълнител на обекта е компания " Европейски пътища ". Не се планува уголемение на пътя, а единствено ремонт в съществуващите граници, заяви за Plovdiv24.bg изпълнителният шеф на компанията Маргарита Попиванова.

Пътуващите би трябвало да употребяват различни направления, тъй като придвижването в сектора се стопира. В двата края на Околовръстния път - на кръстовищата с Асеновградско шосе и с Пазарджишко шосе, ще бъдат сложени указателни табели за обходните трасето. Идващите от Асеновград се пренасочват към надлез " Скобелева майка ", а от Пазарджик - по автомагистралата и бул. " България. Промените в придвижването са съгласувани с Пътна полиция. 

Това е втората права на Околовръстното шосе, който се ремонтира. След приключването му дейностите ще продължат по третия сектор сред кръстовищата с " Пещерско шосе " и с " Пазарджишко шосе ". 

Финансирането е обезпечено от бюджета на Агенция " Пътна инфраструктура ". Ремонтът стартира с огромно забавяне, за което неведнъж е алармирал кметът на Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР