Около Шая Лебоф, за съжаление, последните новини не са никак

...
Около Шая Лебоф, за съжаление, последните новини не са никак
Коментари Харесай

Когато Шая Лебоф е обмислял самоубийство

Около Шая Лебоф, за жалост, последните вести не са по никакъв начин положителни. Съвсем неотдавна той беше уволнен от идния филм Don`t Worry Darling и то напряко от режисьорката Оливия Уайлд.
 Шая Лебоф, Мия Гот и новината, че са станали родители за първи път
Голямата вест на Шая Лебоф и Мия Гот

И на двамата им е за първи път

След тази неприятна за артиста преживелица последва самопризнание, че тя, само че и други негови сложни моменти в живота, са го довели до ръба. До ръба на това да посегне на личния си живот.

През годините Шая Лебоф си е навличал значително проблеми със закона - случвали са се автомобилни произшествия с негово присъединяване, безпричинно е избухвал прочувствено на сцената на Бродуей, а с изключение на всичко това сега против него се води дело за полово принуждение и нахлуване, заведено от някогашната му, певицата FKA twigs.
 Снимка 562091

Всички тези неприятности, струпали се една върху друга, няма по какъв начин да не повлияят отрицателно както върху душeвността даже и на по-издръжливи хора, по този начин и върху кариерата на потвърдили се като сполучливи експерти. И удостоверение за това са думите на самия Шая:

" Никой не желае да приказва с мен, в това число майка ми. Мениджърът ми не се обажда. Агентът ми не се обажда. Вече нямам връзка с бизнеса. "

Осъзнавайки това, самоубийствени мисли са почнали да се въртят в главата му, признава още той в интерюто си пред епископ Робърт Барън за Bishop Barron Presents.

" Държах оръжие на масата. Не бях на себе си. Не желаех да съм жив към този момент, когато всичко това се случи. Срамувах се както в никакъв случай до момента - срамът, който те кара да забравиш по какъв начин се диша. Не знаеш къде да отидеш. Не можеш да излезеш на открито и да си вземеш такос да вземем за пример. "

Но това, което го е измъкнало от тежкото положение, е била подготовката му за кино лентата Padre Pio, който следва да излезе. За да е оптимално безапелационен в ролята си, Шая е почнал да учи католицизма.
 Шая Лебоф и ролята, с която ще се завърне към киното
Завръщането на Шая Лебоф след свадите

Очертава се да бъде забавно

" В същото време имах мощното предпочитание да удържа. Сега знам, че Бог е употребявал егото ми, с цел да ме притегли към себе си. Да ме отблъсне от светските пристрастености. Всичко се случваше в синхрон. Иначе нямаше да имам никакъв тласък, с цел да се кача в колата и да заминавам като си мисля " О, ще спася кариерата си. " "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР