Около Селена Гомес напоследък се случват доста неща - както

...
Около Селена Гомес напоследък се случват доста неща - както
Коментари Харесай

Коя е най-следваната жена в Instagram

Около Селена Гомес в последно време се случват много неща - както хубави, по този начин и не толкоз хубави. По-рано този месец актрисата от Only Murders in the Building за следващ път приказва намерено с почитателите си за психологичното си здраве и битката с диагнозата лупус, като насочи вдъхновяващо обръщение за това, че хората би трябвало да се харесват такива, каквито са.
 Селена Гомес и видеото ѝ в TikTok, в което насочва обръщение за любовта към себе си
Емоционалното обръщение на Селена Гомес

Актрисата има да ни каже нещо хубаво

Това обръщение пристигна откакто още веднъж в интернет пространството се разясняваше външният тип на Селена Гомес. " Просто желая хората да знаят, че са красиви и прелестни ", показа тя в TikTok видео.

Само дни по-късно актрисата някак се оказа забъркана в интернет драма, откакто консуматор в TikTok разгласява видео, в което упреква Кайли Дженър, че се е подиграла на Селена Гомес и веждите ѝ. И двете девойки обаче отхвърлиха това да е станало.

Според Кайли Дженър хората просто се пробва да изкарат от нищо нещо. " Това е неуместно ", отвърна тя. Селена Гомес се съгласи с изказванието на Кайли и даже си призна, че ѝ е почитател.

След това актрисата разгласи, че ще си вземе отмора от обществените мрежи и успокои почитателите, че няма да отсъства цели четири години, както последният път. " Ще се забележим по-рано, в сравнение с по-късно ", сподели тя.

Решението на Селена Гомес идва на фона на едно много значимо достижение за нея, обвързвано точно със обществените мрежи. Тя към този момент може да се похвали, че публично е най-следваната жена в Instagram със своите над 382 милиона почитатели. Селена Гомес таман си върна първото място откакто измести Кайли Дженър, която през януари 2022 година стана водач с 380 милиона почитатели, прецизират от E! News.
 Селена Гомес, Бела Хадид, The Weeknd и какво мисли актрисата за модела, с чийто някогашен е излизала
Когато Селена Гомес си пада по Бела Хадид

Откровения по женски

" Много съм щастлива и съм толкоз благословена. Имам най-хубавите другари, най-хубавите почитатели в целия свят. Просто не мога да бъда по-щастлива ", показа Селена за достижението си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР