Около седемнадесет хиляди души са се включили в пропалестинска демонстрация

...
Около седемнадесет хиляди души са се включили в пропалестинска демонстрация
Коментари Харесай

Пропалестинска демонстрация събра около 17 000 души в германския град Дюселдорф

Около седемнадесет хиляди души са се присъединили в пропалестинска проява в немския град Дюселдорф през днешния ден, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на данни от немската полиция. По предварителни данни са се очаквали едвам хиляда протестиращи, чиито имена са участвали в подписка.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 869
Полицията осведоми, че се е наложило да се намеси единствено в епизодични случаи. Полицейски представител разгласи в късния следобяд, че демонстрацията като цяло протича умерено.

Поради ненадейно огромния брой участници маршрутът на шествието на протестиращите през центъра на града е бил скъсен, показва ДПА. Участниците в митинга са имали събирателен пункт на брега на река Рейн за финален протестен тур.

Не повече от 400 души са се събрали в поддръжка на палестинците в линията Газа в град Мюнстер, също като Дюселдорф в западната част на Германия. Там са арестувани четирима души, като в виковете на двама от стачкуващите против Израел е имало неразрешени от закона думи.

Освен това органите на реда са наложили 10 санкции, тъй като стачкуващи са носели плакати и са раздавали пропагандни материали, съдържащи език на омразата.

Протестиращите в поддръжка на палестинците пред централната железопътна гара в различен немски град - Дуисбург, са били малко над 100, добавя ДПА.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР