Около месец преди да навърши 20 години, Били Айлиш ще

...
Около месец преди да навърши 20 години, Били Айлиш ще
Коментари Харесай

Били Айлиш обещава парфюмът ѝ да направи дамите "ментално секси"

 mymotto
Около месец преди да навърши 20 години, Били Айлиш ще " топне пръстче " в света на гигантската промишленост за хубост с премиерата на парфюма ѝ Eilish. Малко иронично звучат думите на толкоз младо момиче, че цялостен живот си е мечтала да има личен парфюм, само че почитателите ѝ имат вяра, че това не е поза и не е просто опит да се добави нещо по-така към мърчъндайза на световноизвестната звезда.

Трудно е да се опише нещо, което малко на брой са помирисали преди излизането му на пазара през ноември. Но съгласно разказите на самата Били Айлиш става дума за примес от ванилия, мускус, какао, роза и дърво. Веган е и е основан без свирепост към животни.

А, да, има и мирис на кехлибар - не на вкаменената смола, несъмнено, тъй като това е термин в парфюмерията за нещо мислено, за примес, създаваща чувство за топлота, наслада и мекост. Иначе се реализира с естествени и синтетични артикули като ванили, пачоли, ладан, стиракс, бензоин и няколко други неща.

Обявяването на Eilish бе по всички правила на маркетинга и рекламата, в това число с изявленията на Айлиш за Cosmopolitan, Allure, и Vogue, в които тя приказва, че ароматът ще направи дамите " ментално секси ". В цялото начинание ѝ оказва помощ Parlux, работеща за козметиката на Риана и Парис Хилтън.

Отделна тематика е бутилката - съвсем нереална позлатена форма на бюст. " Не желаех да изобразява някакъв съответен вид тяло ", изяснява тя за Vogue. Бюстът не е нито нейният, нито на който и да е и съзнателно няма контур, наподобяващ избрана жена.

 Били Айлиш дава обещание парфюмът ѝ да направи дамите
© instagram/billieeilishfragrances

" Смятам, че човешкото тяло е красиво такова, каквото е ", добавя Айлиш. " Дори когато видя стрии, ги считам за красиви. Исках в бутилката да разпознавате който си поискате, който обичате, даже себе си. "

Айлиш изяснява, че е имала цялостен надзор над основаването на продукта и че това е не просто комерсиален мирис, а обичаният ѝ мирис.

Специалистите прибавят още един термин, когато приказват за парфюма - gourmand ( " гурман " в света на парфюмерията се употребява при чувството за нотки, напомнящи на храна).

Може би са уцелили тъкмо десетката, тъй като певицата има положение, известно като синестезия - дарба стимулирането на едно сетива да провокира в съзнанието визия за друго, което не е подтиквано. Това е повода някои хора да споделят, че избрана музика им звучи " алено ", че дадена картина им мирише на загоряла от слънцето кожа или че обстановка им мирише на... разрушено сърце.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР