Около Марта Вачкова не е скучно, със сигурност, особено ако

...
Около Марта Вачкова не е скучно, със сигурност, особено ако
Коментари Харесай

Марта Вачкова се влюби във фараон

Около Марта Вачкова не е скучно, сигурно, изключително в случай че става дума за персоналния живот на актрисата, за който от години сякаш се знае всичко.

Известна е огромната й обич Владо Пенев. Напоследък обаче, Марта, която всички чакаха да видят още веднъж на екран след сполучливото й преобразяване в сериала "Откраднат живот " - като сестра Жекова, се е захласнала по... фараон.

И преди да се изумите тотално от това, което й се случва, ще поясним - в ролята на фараона е не какъв да е, а обичаният й Владо Пенев, който от известно време насам има доста любопитен табиет - да си връзка брадата със силиконови ластици. Даже неотдавна написа в обществените мрежи "Фараонска работа " под фотографията на новата форма на брадата си.

Известно е, че владетелите на Древен Египет са полагали особени грижи за брадите си и при тях са били знак на власт. В множеството случаи са имали изкуствени бради, връзвани със комплицирани възли и с вплитано в тях злато и носени единствено по церемонии.

А фараонската козя брадичка е нужна на артиста освен в живота, само че и за новата режисура "Една испанска пиеса " в Малък градски спектакъл "Зад канала ", където играе ухажор на Мария Каварджикова, само че не е апатичен и към нейните две дъщери.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР