Около два часа, след като бяха пуснати в продажба билетите

...
Около два часа, след като бяха пуснати в продажба билетите
Коментари Харесай

Опашки пред Народния театър, билетите за спектакъла с Джон Малкович привършват

Около два часа, откакто бяха пуснати в продажба билетите за спектакъла с присъединяване на Джон Малкович, те към този момент са на изчерпване. Холивудският артист ще играе на сцената на Народния спектакъл " Иван Вазов " в три следващи вечери в средата на идващия месец.

Точно в 12 на обяд на касите и в уеб страницата на Народния спектакъл, както и в мрежата на Eventim бяха пуснати билетите за спектакъла " В самотата на памуковите полета ".

Обявените цени – в диапазон от 50 до 400 лева, разграничени в 8 категории. В момента има билети за 350 и 400. Пред театъра се извиха две опашки пред двете каси. Най-нетърпеливите пристигнаха в 10 и половина

Джон Малкович ще излезе на сцената на Народния спектакъл дружно с литовската актриса Ингеборга Дапкунайте в три следващи вечери – 16, 17 и 18 февруари. Пиесата " В самотата на памуковите полета " е режисирана от Тимофей Кулябин, който през декември сложи " Нора " още веднъж в Народния спектакъл. Представленията ще бъдат на британски език, а български надписи ще се излъчват на специфични монитори.

Малкович е прочут на публиката с постановките си на Бродуей и киноролите. Има 2 номинации за " Оскар ", получавал е американската телевизионна премия " Еми " и три оценки " Златен глобус ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР