Около 80 участници от цяла България се очаква да се

...
Около 80 участници от цяла България се очаква да се
Коментари Харесай

Започва VII Международен шахматен фестивал за купата на Община Варна

Около 80 участници от цяла България се чака да се включат в VII интернационален шахматен фестивал за " Купата на Община Варна “, по случай Денят на Варна - 15 август. Състезанието на 13 август, неделя, в Юнашкия салон и е под патронажа на кмета Иван Портних.

Участниците са разграничени в четири разнообразни категории и възрасти: до 8, до 10, до 12 години и открит шампионат за всички искащи над 12 годишна възраст. Турнирът ще се организира по швейцарска система в 7 кръга, според Правилника на ФИДЕ за ускорения шах, с потребление на компютърната стратегия Swiss Manager.

Класирането ще се дефинира на база следните индикатори: По броя на набраните точки. Допълнителни индикатори: 1/Лична среща в точковата група, 2/ Редуциран коефициент Бухолц-1, 3/ Бухолц, 4/Брой победи, 4/Коефициент Бергер.

Организатори на шампионата са шахматен клуб " Варна “ и дирекция " Спорт “ при Община Варна, които обезпечават премиите, научи Varna24.bg . Срокът за подаване на поръчки е до 12.08.2023 година в това число. За връзка Красен Николов, тел. 0897/721318, [email protected].
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР