Около 50 души, пострадали по заледените тротоари в София, са

...
Около 50 души, пострадали по заледените тротоари в София, са
Коментари Харесай

50 души пострадаха тази сутрин по ледените тротоари в София, включително радиоводещият Митко Павлов

Около 50 души, потърпевши по заледените тротоари в София, са минали през незабавния травматологичен кабинет на " Пирогов " тази заран.

Десетки поданици на столицата са се озовали в незабавния кабинет на " Пирогов ", поради счупвания или навяхвания след рухване на улицата по време на мразовитата заран. Лекарите са открили контузии на китка, рамо, гален и тазобедрена става, оповестиха от лечебното заведение за БНР.

БГНЕС прецизира, че измежду потърпевшите е и радиоводещият Димитър Павлов. Чрез обява в обществена мрежа той заяви персонално за случая, пратил го към 108-ми кабинет на " Пирогов ".

Екипите на Спешната помощ са се отзовали на 20 сигнала за потърпевши на улицата или премръзнали през миналото денонощие.

Общественото радио прецизира, че за разлика от през вчерашния ден, когато от столичната Спешна помощ са реагирали на 3 сигнала за премръзнали бездомни – единият човек е откаран в " Пирогов ", другият е заведен в Дома за краткотрайно настаняване в квартал " Захарна фабрика ". Третият не е открит на мястото, посочено от обадилия се на 112.

Екипите са се отзовали на позвънявания за 12 потърпевши на улицата през вчерашния ден и за още петима тази заран.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР