Около 3000 души изпълниха клуб в английския град Ливърпул като

...
Около 3000 души изпълниха клуб в английския град Ливърпул като
Коментари Харесай

Експериментално парти с 3000 души се проведе в Ливърпул

Около 3000 души извършиха клуб в британския град Ливърпул като част от опит на управляващите за завръщане към всеобщи събития в изискванията на коронавирусната пандемия, написа Би Би Си.

Посетителите на клубното събитие не трябваше да носят маска и да съблюдават обществена отдалеченост, само че трябваше да имат отрицателен резултат от тест ковид. Целта е да се ревизира дали всеобщите събития биха могли да бъдат рестартирани там където имунизационната акция е сполучлива и случаите на коронавирусна болест понижават.

Пред Би Би Си младежи, участвали на клубната изява, споделят, че са се чувствали необикновено щастливи да могат да танцуват и да се усмихват още веднъж. Някои от посетителите споделят, че цяла седмица са избирали какво да облекат на събитието, провело се в бивше хале, обособено като зала, на дока Брамли Мур на река Мърси.

Второ сходно събитие ще има и през днешния ден. Участниците, които дадат позитивен резултат на теста за ковид след пет дни, ще би трябвало да се самоизолират и ще бъдат проследени и техните контакти. Учени ще употребяват данните за придвижванията на множеството, както и за качеството на въздуха в клубното помещение, с цел да ревизират дали събирането на доста хора на всеобщи събития на закрито усилва риска от предаване на коронавирусната болест.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР