Около 30% от имащите право на глас отидоха до урните

...
Около 30% от имащите право на глас отидоха до урните
Коментари Харесай

Калоян Паргов: 40:60 процента са шансовете да има правителство

„ Около 30% от имащите право на глас отидоха до урните да гласоподават. Те дадоха на всички един тежък гласовит пестник. Лидерският 25-ти многомандатен изборен регион има най-ниска интензивност, което приказва за отношението на гласоподавателите към тях. 40:60 % са възможностите да има държавно управление ”.

Това съобщи Калоян Паргов - ръководител на СИНПИ и някогашен водач на БСП-София, в предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS.

Хората са изтощени от избори, виждаме и много несъизмерим избор като партия „ Величие ”, изясни политикът.

Според него е настъпило време за съществена смяна в Българска социалистическа партия. Партията ще има пленум в събота. Тогава ще се разиска и оставката на водача на партията Корнелия Нинова.

„ Със сигурност предстоят освен горещо лято, само че и тежки политически месеци. Българска социалистическа партия би трябвало да осмисли по какъв начин продължава оттук насетне. Има потребност да си отговори на въпроса какво да се прави, с кого да се прави, по какъв начин, с кого и на каква цена ”, съобщи Паргов.

Един от четиримата заместник-председатели на партията би трябвало да поеме краткотрайно ръководството й, стана ясно от думите му. Това са Ирена Анастасова, Кристиан Вигенин, Атанас Зафиров и Владимир Москов – кмета на Гоце Делчев, изясни Калоян Паргов.

Целия диалог гледайте във видеото.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР