Около 24 часа потребителите ни имаха проблем с достъпа до

...
Около 24 часа потребителите ни имаха проблем с достъпа до
Коментари Харесай

От Фейсбук с официално изявление за срива, който паникьоса милиони хора по света

" Около 24 часа потребителите ни имаха проблем с достъпа до множеството от приложенията и службите, само че към този момент всичко е наред. " Това оповестяват публично и от обществената мрежа. 

Това е най-големият срив от историята на тази платформа. Той стартира в сряда вечерта и обхвана освен Facebook, само че и WhatsApp, Messenger и Instagram. 

Потребителите не можеха да разясняват, да разгласяват фотографии, да поставят линкове в групи, а някои и да обновяват постовете си. 

Сриват застигна целия свят. Някои от медиите приказват за проблем измежду милиони консуматори в Европа, Япония, Северна и Южна Америка. 

Хиляди хора изказваха терзанията си в Туитър с хаштаг #facebookdown.

" Възникна проблем с конфигурацията на сървърите. Сега сме на 100% назад, всичко работи и се извиняваме за проблемите ", гласи публично известие от Facebook.Оттам прибавят, че ще продължат да изследват аргументите и разискват вероятно обезщетение на хората, платили за реклама в обществената мрежа. 

Седалището на Facebook е в Менло Парк, Калифорния. Компанията има милиони $ доходи от реклама вскеки ден. Заради срутва акциите на Facebook паднаха през днешния ден с два%.

По-рано през днешния ден от Facebook отхвърлиха изказванията, че сривът е бил провокиран от DDoS офанзива - изпращане на голям брой запитвания от по-голям брой компютри. 

Подобен проблем с Facebook е имало през 2008 година, само че тогава потребителите са били доста по-малко - към 150 милиона. / Блиц

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР