Около 150 метра е колоната от автомобили на изход към

...
Около 150 метра е колоната от автомобили на изход към
Коментари Харесай

МВР: 150 метра е колоната от автомобили на изход към Гърция на ГКПП „Маказа“

Около 150 метра е колоната от коли на излаз към Гърция на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Маказа “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. За прекосяване на държавната граница се изчаква към 20 минути. Граничните инспекции се реализират на три трасета „ Изход “ и на едно „ Вход “.

На излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата " няма колона от товарни коли, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Трафикът на излаз за леки коли е естествен. На вход няма формирани колони от чакащи товарни и леки коли. Преминаването се реализира в границите на 15 минути.

Главна дирекция „ Гранична полиция “ (ГДГП) прецизира, че обстановката на граничните пунктове е динамична и предлага на жителите, които пътуват към и от Гърция, да употребяват за прекосяване с изключение на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “, и останалите пунктове - Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Илинден “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Златоград “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Ивайловград “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Петко челник “.

През гранични пунктове „ Маказа “, „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Тази заран трафикът беше натоварен на някои от граничните пунктове и за Румъния, Сърбия и Турция.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР