Около 15 членове на анархистката група Рубикон атакуваха италианското посолство

...
Около 15 членове на анархистката група Рубикон атакуваха италианското посолство
Коментари Харесай

Анархисти нападнаха италианското посолство в Атина

Около 15 членове на анархистката група " Рубикон " нападнаха италианското посолство в Атина. Полицията заяви за 14 задържани.
От " Рубикон " посредством просторен текст, оповестен на техния уебсайт, дружно с видеозапис на офанзивата, споделят, че се борят против фашизма и издигането на извънредно десните в Европа и " един от присъщите случаи е Италия ", само че те също показват поддръжка и взаимност към италианците. които се борят срещу „ Ислямска страна “ в Сирия, които са търсени от италианското държавно управление.
Според видеото, което самите анархисти разгласиха, офанзивата е траяла за малко, двама души са прескочили оградата и са влезнали в двора на посолството в центъра на Атина, хвърляйки багра върху постройката, а останалите членове на външната страна вършат същото.
Гръцката осведомителна организация АНА-МПА заяви, че полицията е задържала 14 души и прави инспекции дали те са участници в противозаконната демонстрация.
Министерството на външните работи на Гърция осъди офанзивата, която аргументи материални вреди на постройката на италианското посолство в Атина, като съобщи, че сходни дейности " няма да повлияят нито на отличното съдействие, нито на дългогодишните другарски връзки сред Гърция и Италия ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР