Около 100 служители на ЦРУ и членове на семействата им

...
Около 100 служители на ЦРУ и членове на семействата им
Коментари Харесай

Множество служители на ЦРУ са засегнати от „Хаванския синдром“

Около 100 чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ и членове на фамилиите им са измежду многото американците, които са били наранени от, съобщи през днешния ден шефът на службата Уилям Бърнс, съобщи Ройтерс.

„ Хавански синдром “ е наричано мистериозно заболяване, откакто преди 4 година американски дипломати в кубинската столица се оплакаха от световъртеж, гадене и проблеми със слуха.
 Съществува ли микровълновото оръжие, причиняващо Хаванския синдром? Съществува ли микровълновото оръжие, причиняващо Хаванския синдром?
Според водещи американски специалисти в последните години в няколко страни е било създадено портативно микровълново оръжие, способно да...

Властите на острова отхвърлиха да имат общо с това.

Подобни случаи имаше и в консулство в Съединени американски щати в Китай, а преди дни стана ясно, че се проверяват хипотетични случаи на положение измежду американските дипломати във Виена.

Бърнс, назначен от президента Джо Байдън, е първият посланик от кариерата, който заема управителния пост в Централно разузнавателно управление на САЩ. Той съобщи, че ускорява дейностите на организацията за разкриване на повода на синдрома и виновните за него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР