Около 10 човека влязоха в дома ни снощи към 22

...
Около 10 човека влязоха в дома ни снощи към 22
Коментари Харесай

Съпругът на Севдалина Арнаудова разказа за ареста ѝ

Около 10 индивида влязоха в дома ни нощес към 22 часа, помолих да пристигна юрист, това описа пред медиите брачният партньор на Севдалина Арнаудова Делян Димитров.

Арнаудова е ПР на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който нощес бе арестуван. Тя също е арестувана, както и Менда Стоянова - някогашен ръководител на парламентарната комисия по финанси, и Владислав Горанов - някогашен финансов министър.

" Имаме малко дете - то изпадна в потрес и стрес и стартира да бяга. Попитах ги за какво не са пристигнали, когато детето е на учебно заведение, а единият служител на реда ми сподели, че по този начин би трябвало да бъде ", сподели той.

6 часа продължи обискът на къщата. Мина много време, до момента в който детето го прибра баба му, съобщи той.

Кухнята, всяко шкафче, диван, бельото ни, всичко ревизираха, само че не разхвърлиха, описа брачният партньор на Арнаудова за обиска на служителите на реда.

Търсеха документи, които са свързани с Горанов, Борисов и Божков. До 2,30 ч. през нощта протече обискът на къщата, нямам визия за какво го направиха по този противен метод. Аз откачих, гледайки детето по какъв начин плаче, съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР