Около 10 часа тази сутрин електрическа тротинетка се взриви в

...
Около 10 часа тази сутрин електрическа тротинетка се взриви в
Коментари Харесай

Цветан Недялков: Благодаря на съдбата, че аз и сина ми не пострадахме

Около 10 часа тази заран електрическа тротинетка се взриви в жилищна постройка на ул. “Козлодуй ” в София. Взривът е предизвикал пожар и на място са пристигнали две пожарни и два полицейски екипа. Изгорелият апартамент се намира на първия етаж от 5-етажна постройка. Оказа се, че негов притежател е Цветан Недялков, китаристът от бенда на Слави Трифонов.
Прочетете още
Беше като в Украйна, сподели за " 24 часа " Цветан Недялков, който благодари на ориста, че той и синът му не са потърпевши.

Недялков е купил тротинетката на сина си и я е присъединил да се зарежда в хола. 10 минути по-късно тя е избухнала. Взривът е бил толкоз мощен, че е избил прозорците на жилището. Цветан Недялков и синът му не са потърпевши, увери по-рано в своя фейсбук профил Слави Трифонов.

" Ако им се беше случило нещо, напряко не знам какво щях да направя. Пиша тези редове, с цел да ви насочва сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, само че не задоволително, с цел да могат да ни предпазят от такива произшествия. Инциденти, които могат да станат нещастия. Така че - внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм благополучен, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав! ", написа още той.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР