Около 07:45 ч. в град Русе на ул. Воден, непосредствено

...
Около 07:45 ч. в град Русе на ул. Воден, непосредствено
Коментари Харесай

Трима са пострадали при пътни инциденти вчера

Около 07:45 ч. в град Русе на ул. Воден, директно преди кръстовище с ул. Доростол, е зародило ПТП с потърпевша пешеходка. Лек автомобил„ Тойота Аурис “, ръководен от 41-годишен, нарушава разпоредбите за преимущество на сигнализирана пешеходна пътека вид М8.1, не пропуща пресичаща от ляво надясно пешеходка /62 г./ и я блъска. Водачът я е откарал в болница „ Канев “, откъдето след обзор е освободена за домашно лекуване. Произшествието е документирано по административен ред от екип на пътна полиция с причина - лишаване на преимущество.

Около 11:15 часа на второразреден път II-23, на 600 м. преди кръстовище с I-2, в посока с. Червена вода, лек автомобил „ Опел Астра “, ръководен от 60-годишен мъж, е нарушил разпоредбите за преимущество като е направил маневра завиване наляво за нахлуване към крайпътен парцел, като не се е убедил преди маневрата, че около него минава извършващ маневра за изпреварване лек автомобил „ Пежо “, с лидер на 32 година, в резултат на което се сблъскват. Причинено е ПТП с 1 леко ранен – лидерът на опела, който е настанен за наблюдаване в болничното заведение. Пробите за алкохол са били негативни. Произшествието е документирано по административен ред с причина – лишаване на преимущество.

В 16:17 часа в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал за ПТП с потърпевш велосипедист на бул. Липник в Русе. Изпратените на място полицейски чиновници са открили, че потърпевшият е 54-годишен мъж, управлявал велосипед, само че не е имало прикосновение с друго транспортно средство, а е паднал самичък, откакто е изгубил надзор над колелото си. Той е настанен в болница с фрактура на ръка и охлузвания. Пробата му за алкохол е била негативна. Произшествието е документирано от екип на пътна полиция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР