Оказва се, че всички щастливи семейства не са щастливи еднакво..

...
Оказва се, че всички щастливи семейства не са щастливи еднакво..
Коментари Харесай

5 признака на щастлив дом

Оказва се, че всички щастливи фамилии не са щастливи еднообразно.. До това умозаключение стигнаха психолозите след провеждането на обширни проучвания. Какви характерности има щастливият дом съгласно мнението на специалистите, в този момент ния разбрахме.

1. Бъркотия 

Радостта сама по себе си към този момент е малко безпорядък. Веселите празници, посетители, деца, домашни любимци, като детайли на благополучен живот, носят непрекъсната неразбория. Разпръснати играчки, слагане на чинии в мивката, и други неща, е щастието. Според психолозите това са сигурни признаци, че живеят тук на драго сърце. Затова в този момент всички, които са разпознали дома си в описанието.

2. Възпоменателни диалози.

Ако държите нещата с историята в къщата, това значи, че в сърцето ви живеят светли мемоари и капка благополучие. Носната кърпичка на баба, обичаните книги на татко, сандъче, цялостно с детски съкровища, обичаният стол на дядо. Всички тези неща носят вкъщи топлота, адресирана персонално до вас, съхранявайте скъпи моменти от предишното, в които сте били щастливи.

3. Място за занимание

Бродирате ли с кръст, тъчете килими или изобретявате нов вид ракетно гориво? Няма значение какво ви притегля да вършиме вечер след тежък ден. Мнението на психолозите е недвусмислено: в случай че човек има занимание, което му доставя наслада, значи той към този момент е благополучен. Не се сблъсква с блян и меланхолия. И не е належащо да се оборудва семинара в огромен мащаб. Кътче със съкровена кутия към този момент е повече от задоволително.

4. Живи растения

Зеленият цвят има успокоителен резултат върху душeвността. От друга страна, растението има освен прелестен за окото цвят, само че и насища въздуха с О2, прохлада и прелестен мирис. В допълнение, цветето в саксията се нуждае от грижи, в символ на признателност обилно изпълва притежателя с жизнеспособност и наслада. В последна сметка е толкоз отлично да гледате по какъв начин растението пораства, с помощта на вашите старания.

5. Почивка всеки ден

Друг парцел има благополучен дом – тук те не ценят нещата за специфични мотиви. Красиви ястия на обичаната ви завивка в характерен ден. Красиво, не практично спално долни дрехи. Свещи – когато душата пита, не на отмора или в случай че светлините са изключени. Способността да се зареждате, въпреки и в дребните неща, само че непрекъснато, без подозрение си заслужава щастието, което ще почувствате, позволявайки си по малко отмора всеки ден.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР