Оказва се, че скандалната бизнес дама е завършила педагогика в

...
Оказва се, че скандалната бизнес дама е завършила педагогика в
Коментари Харесай

Гинка от ЧЕЗ въртяла бизнес с арпаджик

Оказва се, че скандалната бизнес дама е приключила педагогика в Югозападния университет в Благоевград и би следвало да преподава на деца, а не да се занимава с енергетика.

Мъжът ѝ Славчо, който се счита за мотор на договорката и империята им от компании, получил тапия за математик от същия ВУЗ. Техният състудент, непосредствен другар и дълготраен юрист Иво Лулчев споделя, че двамата се срещнали, харесали и оженили още като студенти. Той опровергава слуховете, че Върбакови живеели в Пазарджик, и разкрива, че още преди години продали всичките си парцели там и се преместили в София. Гинка и Славчо имали двама синове – 17-годишният Слави и по-малкият Иван – единият кръстен на баща си, а другият - на дядото по бащина линия.

В родното село на Гинкиния мъж цялото семейство станали гордостта на обитаемото място безусловно за една нощ. Славчо е родом от пазарджишкото село Симеоновец, където до ден сегашен в огромна къща с високи дувари живеели неговите родители. Според съселяните им били елементарни, само че образовани хора, които преди време си изкарвали хляба като строителни техници. Още в студентските си години брачният партньор на Гинка показал бизнес усет и дружно с баща си Иван засадили плантации с арпаджик – обичаен занаят на региона, от който си докарвали спомагателни приходи. В селото Славчо бил най-уважаваният мъж, тъй като преди години дал пари за издигането на 15-метров кръст, който се трансформирал в туристическа атракция.
Неговата сестра Малина, която взе участие в част от многочислените компании на семейството, също била на респект в родния край. Бабите и дядовците от Симеоновец споделят, че идвала по-често там и постоянно им оказвала помощ.

В момента Малина била в майчинство, тъй като неотдавна родила за трети път. Семейството на митичната Гинка, която по татко носи семейството Пайтакова, било много по-обикновено. Нейният баща е най-изявеният член на родата, който е някогашен състезател и сегашен треньор по баскетбол. Дядо Никола бил доста окумуш и постоянно намирал финансиране за отбора си, само че това не е изненадващо, поради обстоятелството, че дъщеря му е милионерка и има контакти на високо равнище.

Майката на Гинка – Петранка, преди била нормално работничка, а през днешния ден отговорностите ѝ се свеждали до това да върти семейството. Любопитен факт е, че Гинка има и сестра, която е безспорна нейна двойничка, въпреки да не са близначки. Теодора също взе участие в бизнеса на Върбакови, а преди години се е снимала за малкия екран, с цел да популяризира своя букмейкърски пункт в столицата. Тя е по-голямата от двете и била магистър инженер. Захванала се със спортни залози, тъй като преди се развивала в спорта, а сега поддържала дух на тенис корта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР