Оказва се, че на Дженифър Анистън всъщност ѝ е омръзнало

...
Оказва се, че на Дженифър Анистън всъщност ѝ е омръзнало
Коментари Харесай

Защо Анистън мрази Рейчъл от Приятели? - slava.bg

Оказва се, че на Дженифър Анистън в действителност ѝ е омръзнало да я свързват с ролята ѝ на Рейчъл от паметния сериал "Приятели ". 51-годишната актриса показа в свое изявление, че дълго време се е опитвала да избяга от облика, който в действителност ѝ донесе международна популярност.

"Не можех да разкарам Рейчъл от себе си, даже от това да зависеше живота ми. Не можех да избягам от облика, всички ме свързваха с Рейчъл от "Приятели ". Беше непрекъснато. Накрая се молех хората просто да престанат да гледат сериала. Борих се със себе си и промишлеността толкоз години. Постоянно се пробвах да потвърдя, че съм повече от това. ", споделя откровено актрисата.

Анистън си спомня, че ролята ѝ във кино лентата The good Girl от 2002 година е била първата значима стъпка оттатък облика на Рейчъл Грийн.

"Този филм съумя да ме извади от кожата на Рейчъл, потънах в един напълно друг персонаж и беше такова облекчение ", спомня си Дженифър. "Помня, че по-късно се почувствах и много паникьосана, мислех си, че не съм задоволително добра и хората може би са прави и ставам само за ролята в "Приятели ". Мислех, че вечно ще си остана това момиче в лилавия апартамент в Ню Йорк. Беше ужасяващо, тъй като осъзнавах, че се пробвам да се потвърдя пред очите на целия свят. "

Независимо, че Анистън се пробва да се отдалечи от облика, който ѝ донесе популярност и почитатели по целия свят, в свое друго изявление неотдавна призна, че си спомня с трогване и носталгия за дните, в които е снимала обичания ни ситком.

"Обичам да попадам на епизоди на "Приятели " по малкия екран. Веднъж Кортни Кокс ми беше на посетители, заговорихме си за старите времена и незабелязано започнахме да гледаме видеа в YouTube с гафове от снимачната площадка на сериала. Бяхме като две луди последователки, посмяхме се много на собствен тил.

Източник: Edna.bg

Снимка: Getty/imdb
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР