Оказва се, че на 11 юни служители на КАТ са

...
Оказва се, че на 11 юни служители на КАТ са
Коментари Харесай

Шефът на столичния КАТ: Семерджиев има 85 отнети точки, при максимум 39, на 11 юни бе задържан с наркотици

Оказва се, че на 11 юни чиновници на КАТ са били извикани в 7-мо РПУ, с цел да тестват Георги Семерджиев за опиати. По този мотив Тенчо Тенев изясни: “Не мога да кажа какво са споделили сътрудниците от 7-мо РУП. Наш екип на пътна полиция бяха извикани там. Той е бил арестуван от сътрудниците, като преди този момент се е опитал да избяга. Те са го преследвали, тъй като не е спрял на стоп палка. Направихме тест и се оказа, че същият е използвал повече от 1 амфетамин.

Има формирано досъдебно произвеждане против този лидер. Според законите на страната лидерът е трябвало да бъде задържан. На територията на районното е трябвало да се задържи лидера. Видях по ваш репортаж лидер, който е бил забърсан, само че не е съобщил на органите на реда. На Георги Семерджиев сме му лишили шофьорската брошура, смъкна ли сме му табелите, спрели сме колата. Тепърва вършим инспекция дали швейцарското удостоверение за правоуправление е същинско или подправено.

От 2014 година до момента, на този лидер му се прави информация и ще се види, че той е с отнета българска брошура. Ние не можем да задържаме. Ние сме административно-наказващ орган.

Има 85 отнети точки, при най-много 39, с които разполага лидера. Това значи, че е карал неразумно. Лично установявах, че има синя лампа на предния прозорец, и синя лампа сред двете седалки. Имаше и стоп-палка. Най-вероятно си я е купил. Те се продават от една компания, която ги създава. По някакъв метод се е сдобил с нея. Униформен чиновник може да ви спре.

Няма по какъв начин граждански чиновник да ви спре. 50 наказателни постановления - това са санкции. Това е много преди 2014 година Сигурно след 2014 година е спиран. Беше със швейцарска брошура и ние незабавно му я отнехме. Неправомерното потреблението на синя лампа е до 3 години отнемане от независимост.

Видеонаблюдението е на столична община. При ПТП ги използваме, с цел да определим виновността на водачите. За последните 15 дни на този бул. има над 15 клипа за превишена скорост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР