Оказва се, че братът на актьора Владимир Карамазов - Иван

...
Оказва се, че братът на актьора Владимир Карамазов - Иван
Коментари Харесай

Братът на Владо Карамазов ще прави една от тортите на Меган и Хари

Оказва се, че братът на артиста Владимир Карамазов - Иван Александров, ще бъде виновен за изработката на една от сватбените торти за тържеството на принц Хари и Меган Маркъл.
За новината се похвали самият Владо, като написа в страницата си във Фейсбук: " Страхотна вест за моя брат и Boutique Cookie`s Cakes. Успехите са нещо доста за всяка кариера. "
Иван, който е професионален сладкар, ще би трябвало да измайстори тортата за интернационалните публицисти, които ще отразяват блестящото събитие на 19 май. Това е втората по значимост торта на церемонията, след главната, която ще бъде направена от основния сладкар на двореца в Лондон.
Тортата на Иван ще е на пет етажа, с доста орнаменти от захарни цветя с усет на бъз и лимон, какъвто ще е усетът и на кралската торта.
Братът на Карамазов работи от няколко години в Лондон. Получава специфичната покана от Дебора Бонети – шеф на интернационалната прес асоциация (FPA) и откакто непрестанно потвърждава своя гений в сладкарското изкуство. Предстои да забележим какъв шедьовър ще сътвори за кралската женитба на Хари и Меган.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР