Оказах се неудобна за Възраждане“, тъй като бях един работещ

...
Оказах се неудобна за Възраждане“, тъй като бях един работещ
Коментари Харесай

Цвета Галунова: БСП се бори за българските пенсионери и работещите бедни


„ Оказах се неуместна за „ Възраждане “, защото бях един работещ и деен човек, който явно те не припознаха. А Българска социалистическа партия дава опция на младежите да се изявяват и да получат шанса да се борят за положителното на хората. Влязох в политиката с концепцията да оказвам помощ и това е моята цел. Не е обикновено да заставам в залата и просто да натискам едни бутони. Именно поради това не се съобразих със заръките на „ Възраждане “ - да не диря поддръжка за своите дела и прекосих в листите на Българска социалистическа партия. “ Това съобщи претендентът за депутат от листата на “БСП за България ” във Велико Търново Цвета Галунова по БТВ-радио.
Според нея играта на шах има доста общо с политиката. Тя припознава умеенето да изграждаш тактика заложена идея с построяването на тактика в шаха. „ Предишният тим пречеше на задачите ми да оказвам помощ на хората. Идеята на гражданската квота е по-скоро привличането на специалисти и хора разпознаваеми измежду българския народ, които могат да допринесат за по-широк набор от електорат “, добави претендентът за депутат.
„ Българска социалистическа партия са партия, която организира политики. Идеите, които имам не са толкоз нападателни, колкото ги правеха от „ Възраждане “. Аз съм за опазване на българския лев, тъй като това е форма на финансов суверенитет и не би трябвало без публичен спор да се впускаме в тази посока, която е невъзвратима. България би трябвало да бъде част от избора на решенията в Европейски Съюз. Моите дела са в обществената сфера, а Българска социалистическа партия се бори за хората, за които като че ли страната не е помислила задоволително. Това са българските пенсионери и работещите на минимална заплата. България са селата и дребните общини, които остават забравени от страната, обезлюдяващите села и закриващите се учебни заведения “, уточни тя по отношение на приемането на еврото и политиките свързани с Европейски Съюз.
Цвета Галунова показа мнението на хората, с които се среща. Те се сплотяват към това, че няма потребност от избори, за които се дават безбожни пари, до момента в който в това време други от беднотия ровят по кофите. „ Изгонването на съветските дипломати е неточност, която непрекъснато имам предвид, постът на министър-председателя не беше по размер “, сподели в умозаключение тя.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР