Оказа се, че звездата на Пайнер Преслава е легнала под

...
Оказа се, че звездата на Пайнер Преслава е легнала под
Коментари Харесай

Лъсна причината, поради която Преслава се оперира

Оказа се, че звездата на Пайнер Преслава е легнала под ножа за ремонт на носа не тъй като тя не си го е харесвала, а тъй като обичаният й Павел е спуквал от насмешки острия връх на обонятелния й орган.

Близки до певицата разкриват, че Павел бил от тези хора, които доста обичали да изтъкават слабите места и минусите на другите. Понеже Преслава му била най-близка, постоянно се случвало тя да бъде обект на рецензиите му. Бизнесменът обожавал да я бъзика на тематика външен тип, като не пропуснал да изкоментира и досегашния й нос, като не го наричал с органичното му название, а с думата „ клюн “.

Тъй като Преслава била много влюбена в Лазаров, тя вземала поради забележките му по отношение на визията си доста драговолно. Най се страхувала да не я зареже поради по-красива и по-сексапилна жена от нея, каквато процедура имал преди да се залюбят и да имат общо дете.

Затова пайнерката подхванала крути ограничения за разкрасяване и хукна в Турция да си смалява носа. Оттам нататък помните какво се случи – певицата отнесе куп рецензии от почитателите си, защото те харесваха в нея най-много това, че е естествена. Почитателите й недоумяваха за какво се е наложило да се ремонтира, без да има особена потребност от това.

Освен че изпълнителката на Водка с разтуха мъчно се оправи с хейта, два от профилите й в Инстаграм бяха блокирани, единият от които с над 400 000 почитатели.

Тези дни Преслава не е обект на хапливи мнения и съумя да си възвърне профила. Сияеща от благополучие заради тези условия, тя даже се осмели да покаже за първи път щерка си Паола, без да скрива лицето й.

Близки до певицата разкриват също, че по време на бременността брюнетката не е серпантина да се движи и да катери с огромния стомах баири, точно с цел да не надебелее прекомерно доста. Че току виж Павел ще спре да я харесва. Неслучайно доста скоро след раждането, тя възвърна предходните си килограми скорострелно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР