Оказа се, че здравословният начин на живот и спазването на

...
Оказа се, че здравословният начин на живот и спазването на
Коментари Харесай

Специалисти откриха рецепта за дълголетие

Оказа се, че здравословният метод на живот и спазването на диети нямат никакъв принос - човек може да доживее до дълбока напреднала възраст с помощта на протеин, заяви Лента.

Учени от Йейлския университет в Съединени американски щати откриха, че структурата на протеина бета-Klotho разрешава да се контролира чувствителността към инсулина в организма. Повишената по неестествен метод интензивност на въпросния протеин способства за бързо възобновяване на клетките и в следствие може доста да се усили продължителността на живота, съобщи Българска телеграфна агенция.

Учените означават, че нарасналата интензивност на бета-Klotho дава също опция да се форсира метаболизмът и разрешава на организма да стартира " ускорено " изгаряне на калории, без да се прибягва до каквито и да било диети.

Препарати, които подтикват интензивността на протеина, могат да станат освен ефикасно средство за битка с тежки форми на затлъстяване и диабет вид 2, само че и доста да усилят клетъчната интензивност, давайки опция на организма " да обнови " клетките с ускорени темпове. 

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР