Оказа се, че влюбеният до уши в певицата софиянец е

...
Оказа се, че влюбеният до уши в певицата софиянец е
Коментари Харесай

Преследвачът на Емануела се скри от съда - slava.bg

Оказа се, че влюбеният до уши в певицата софиянец е нередовно свикан - не е бил открит, с цел да му бъде връчена призовката и по тази причина нито той, нито негов юрист се появиха в правосъдната зала, научи HotArena.

Емануела беше представлявана от юриста си и откакто изтече времето по закон, съдията насрочи правосъдно съвещание за 22 юни. През това време ответникът би трябвало да бъде открит, даже и да се крие, с цел да му бъде връчена призовката. Обвиненението против него е за осъществено закононарушение по член 144а, алинея 1 от Наказателен кодекс – за това, че в продължение на повече от година редовно следил певицата, заплашвал я, като с дейностите си възбудил състоятелен боязън у нея за живота и здравето й.

Както "Телеграф " разкри, 4 години напорист почитател преследва певицата из цяла България и даже зад граница. Последния път той я причакал в Банско след нейно следващо присъединяване там и още веднъж упорито изискал да се срещнат уединено. Това преляло чашата и тя подала незабавно тъжба в полицията. Районна прокуратура – Разлог повдигна обвиняване против 48-годишния нахалник от София, който се показва с името Алекс. Емануела била унизена освен с любовните излияния към нея в обществените мрежи и по телефона, само че и като я преследвал на всички места по участия, даже пред дома й. За преследването на обвинения са подавани неколкократно сигнали от певицата. През месец юли предходната година по Закона за Министерство на вътрешните работи мъжът е предизвестен документално с протокол да приключи преследването против Емануела и да не я приближава по-близо от 100 м., само че той траял.

„ Даже закъснях с жалбата. Оказа се, че този човек ме преследва от четири години, само че аз разбрах за него преди година и половина. Преди очевидно не съм обръщала внимание на излиянията му, които в последно време станаха нетърпими. На пръв взор наподобява безопасен, само че не мога да не преставам да го понасям “, безапелационна е Емануела. От вманиачения почитател нямах избавяне, тъй като даже и да го препречвам, той незабавно си прави нов профил в Инстаграм и стартира още веднъж с издевателството. Явно си е повярвал, че може да бъде с мен, да имаме връзка. Твърди, че съм се снимала с него на мое присъединяване, преди този момент съм го била качила на сцената, че съм го харесвала “, разкрива Емануела пред уеб страницата hotnews.bg. Според нея мъжът е умопобъркан и е евентуално рисков за нея.

Налудничавият любовник признава във видео, че той е този, който написа непрекъснато на поп фолк изпълнителката. Дори твърди, че има видения с нея. Последният път обвиненият е арестуван в Банско, откакто си разрешил да насочи към Емануела закани за живота й след няколкогодишно редовно следене. Това преляло чашата. Мъжът е с чисто правосъдно минало и предлагането на прокуратурата е обвиненият да бъде освободен от наказателна отговорност, като му бъде наложено административно наказване. Според законовите разпореждания е санкция от 1000 до 5000 лв..
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР