Оказа се, че ръката на Софи Маринова не е навехната,

...
Оказа се, че ръката на Софи Маринова не е навехната,
Коментари Харесай

Софка си счупила ръката заради Гринго

Оказа се, че ръката на Софи Маринова не е навехната, а строшен на две места.Това изясни пред " България Днес " самата Софка Маринова. Певицата си е потрошила ръката поради приятеля си Гринго. Този път не е имало пердах и принуждение. Инцидентът бил битов, кълне се ромската перла.

Случката се разиграла ден след бала на наследника на Софка - Лоренцо. " Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, но не го отразих. Гринго потегли към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Това е истината ", разкри пред вестника Маринова.

Софка е безапелационна, че в случай че има принуждение, незабавно ще отиде във всички малките екрани. " Като всяка двойка и ние се караме - разкрива Маринова. - Този път пердах не е имало. Ако имаше, щях да изляза по всички малките екрани, както съм го правила. Никога не мълча, когато има принуждение. Вдигам на крайник полицията, в случай че се случи такова нещо. Не се дразня на Гринго. Той нямаше да ме удари ", споделя още Маринова.

Софка не вярвала, че ударът е толкоз сериозен. Слагала студени компреси на ръката си, но отокът не спадал. Чак вечерта отишла в " Пирогов ". " Чаках дълго време. Направиха ми фотография. Оказа се, че се постанова да ми гипсират ръката ", споделя Софка, която макар контузията продължава да пее всяка вечер и не отхвърля участия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР