Оказа се, че някои от участниците в Биг Брадър са

...
Оказа се, че някои от участниците в Биг Брадър са
Коментари Харесай

Брадъри лежали в пандиза: Пацо съден за хазарт, Тома за побой и грабежи + още тъмни истории от миналото

Оказа се, че някои от участниците в Биг Брадър са лежали в пандиза, преди да престъпят прага на известната къща, а други за влезнали зад решетките след присъединяване си в шоуто.

Дачо – прочут като някогашния на София Маринова и участник в третия сезон на „ ВИП Брадър “, бе задържан във Враца преди пет години по искане на италианските управляващи поради разпространяване на опиати. Малко след този случай Дачо се изчезна от общественото пространство.

Панайот – по-известен като Пацо, от първия „ Биг Брадър “ бе арестуван за образуване на хазартни игри и залагания. При спецакция в Гълъбово, служителите на реда сгащили и Панайот Кючуков, Брадърът побързал да посочи, че не е взел участие в залаганията,  но е осигурявал помещение, карти и зарове. През февруари той бе наказан на пробация, написа ‚Телеграф “. 

Очаква се през новия сезон на Брадъра, един от участниците да бъде Тома Телепов - Айляка, който феновете познават от предишния сезон на „ Фермата “. Той е бил измежду утвърдените участници в „ Биг Брадър “ 3, само че се наложило да влезе в пандиза. Той е лежал за обир, въоръжен обир, побой с обир. „ Дадоха ми 4 години, само че по болест изкарах 4 “, споделя Айляка.

Участникът в първия сезон на шоуто – Нед е имал проблеми с полицията поради хулигански прояви. Неприятности с опиатите са имали Ицо Хазарта, Жана Бергендорф, Явор Бахаров- все участници във „ ВИП Брадър “.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР